what is nephos? | price rates | see video | contact |

Legal notice

El domini http://www.nephos.cat és propietat de l'empresa JORDI MAS LLOVERAS, amb el NIF 43670292P. El domicili de l'empresa és C. Trens Petits, 12 - Pol. Ind. Mas Xirgu - 17005 Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 972 405 090 o a l’adreça info@nephos.cat.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de JORDI MAS LLOVERAS.

Responsabilitat dels enllaços

JORDI MAS LLOVERAS inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. JORDI MAS LLOVERAS no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de JORDI MAS LLOVERAS amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a C. Trens Petits, 12 - Pol. Ind. Mas Xirgu - 17005 Girona, Ref. Protecció de dades.

 

> Alguns clients que utilitzen Nephos:

Demo!

Legal notice | © Copyright nephos 2017 | iglésiesassociats